Velkommen til Uggerby Kanofart

Mange timers sjov og underholdning for hele familien

OM UGGERBY

Uggerby er endestationen for de fleste kanoture, eller start for ture med strømmen. (op af åen), eller strandturen alene. Her kan også slappes af i naturskønne omgivelser, efter en god dag på åen. I Uggerby kan turen afsluttes eller forberedelserne til strandturen påbegyndes i naturskønne omgivelser.

RUTER OG TURE

Herunder kan du vælge en af ruterne og læse mere om dem, Vi tilbyder mange forskellige ture med sjove oplevelser. Kom ud og se Nordjylland på en ny måde, om det så er på en hyggelig tur med familien, venner eller måske en romantisk tur i det blå

KANOFART FRA
ILBRO

Her starter din store kanotur i Uggerby å.

KANOFART FRA
SØNDERSKOV

Gode muligheder for både endags- og todages kanotur.

KANOFART FRA
SINDAL

Den store dagssejlads – masser af indtryk.

KANOFART FRA MOSBJERG

Smukke naturskønne omgivelser.

KANOFART FRA BINDSLEV

Skønne faciliteter med mange muligheder.

SLUT VED STRANDEN

Nyd solnedgangen ved Vesterhavet efter en tur på åen.

KIOSK

I vores kiosk kan du købe forfriskninger, og slappe af i vores grillhytte og bare sidde og nyde den danske sommer, inden eller efter kanoturen

PICNICKURV

Bestil din picninckurv dagen før og slip for at smøre madpakker

ARRANGEMENTER

Er du på udkig efter en spændende og anderledes måde at afholde et arrangement på. Med Uggerby Kanofart kan du afholde firmaarrangement, skoleekskursion og sågar romantisk date.

Uggerby Kanofart
4.6
Based on 258 reviews
powered by Google
Hans HenriksenHans Henriksen
13:01 10 Sep 23
Georg MatejkoGeorg Matejko
21:32 08 Sep 23
En kanotur på Uggerby Å er altid en hyggelig aktivitet for par og grupper. Der er forhindringer på ruten, der skal overvindes. Fx overhængende træer, strøm og vind, lavt vand. Ture af flere dages varighed er mulige; gratis lagerpladser er tilgængelige til dette formål. Disse byder på toiletter, pejse og minimale hytter (læser) samt velholdte enge til camping. Derfor ser man jævnligt skoleklasser benytte sig af disse muligheder uden for ferieperioderne.Vær forsigtig, sæsonen slutter tidligt, og det samme gør kanoudlejningsvirksomheden.
Janus BjerreJanus Bjerre
06:21 28 Aug 23
Super service - Go aktivitet
dennis weissertdennis weissert
18:13 23 Aug 23
Kan varmt anbefales 👍👍
Anette SchwinnAnette Schwinn
16:39 16 Aug 23
Søren RendalSøren Rendal
12:24 24 Jul 23
Strålende tur Bindslev - Uggerby.Må dog anbefale medvind .God endestation, god hjælp med kanoen.Vid starten i Bindslev skal man have tungen lige i mundenSpøjst.
Danés SimpleDanés Simple
05:46 14 Jul 23
Dejlig oplevelse. Rengjorte kanoner og hjælpsomt personale. En god oplevelse, som er perfekt til familier. Vi var så heldige, at se fiskehejre, rød glente og vibe på åen.
jessi “d” bizarrejessi “d” bizarre
20:36 12 Jun 23
Fantastisk kanotur. Absolut for alle.
Line FilskovLine Filskov
20:11 11 Jun 23
Fin rute. Roede i 1 1/2-2 timer. Kunnet godt savne en dock man kunne lægge til, når man kom til stranden. Dejlig bred å/flod, som gjorde det lidt lettere at manøvrere. Smuk natur.Hjælpsomt personale. Absolut anbefalelsesværdigt.
Michael P. S. NielsenMichael P. S. Nielsen
17:23 13 Sep 22
Leje en kano her, og få den dejligste å oplevelse.Dejlig omgivelser og med gode faciliteter både få dig og måske også jeres dyr.Nemt at komme til fra motorvejen og pakning.
Dida and CaroDida and Caro
07:47 26 Jul 22
Mig og min familie tog herhen sidste sommer og havde glemt at booke tid. Da vi spurgte om man kunne få lov til at sejle kano alligevel, grinede ejeren af os og ejeren havde også venner siddene der grinede af os. Her er hvad ejeren sagde til min mor ordret : “HA! Har i ikke booket kanotid? Det skulle i have gjort for laaang tid siden!” Og så grinede de alle sammen af os. Undskyld mig men det var nok en af de allerværste oplevelser jeg har prøvet.
Dejlig tur: (næsten) for når man støder på metalpæle og ikke kan komme fri uden en andens sejlers hjælp, så er det ikke sjovt mere. 15 min. Sad vi fast i (7 meter fra udlejning Uggerby). Og det samme skete med 3 store sten, a 2 min, 5 min og 4 min. Når man kommer retur, er det det eneste kanoudlejeren siger, at det kan de intet gøre ved, det er en natur å??? Jo, man kan f.eks. male toppen af stenen og fjerne metalpælen, men kanoudlejer er kun interesseret i at tjene penge, og der er ingen beklagelser eller smil at modtage, når man høfligt henvender sig.
Henrik AndersenHenrik Andersen
19:36 12 Jun 22
Anita og Carsten giver bare den bedste service
En god oplevelse
Leo JørgensenLeo Jørgensen
09:44 16 Sep 21
Flinke folk.
henrik kjærsgaardhenrik kjærsgaard
18:18 16 Aug 21
Det var en dejlig oplevelse for os at sejle fra Uggerby til åens udløb og tilbage til udlejningsstedet. Uggerby Å bugter sig smukt igennem landskabet så man hele tiden får nye naturoplevelser og det var en fantastisk oplevelse at sejle direkte fra det grønne skov - og bakkelandskab ud til Vesterhavets bølger og den åbne kyst.Søde udlejere med tjek på tingene og overskud selv om vi er langt henne på sæsonen. Lav pris for mange timers fornøjelse.
Anna PedersenAnna Pedersen
09:36 11 Aug 21
Skøn naturoplevelse!
Lene KochLene Koch
10:57 02 Aug 21
God service.
Kim LegarthKim Legarth
21:56 28 Jun 21
Så skønt et sted.Plejer at sejle fra Uggerby og ud til havet, men der er op til 47 kilometer å, som kan udforskes med overnatningsmuligheder.Det skal prøves en dag!!
Thorsten SchaeferThorsten Schaefer
15:01 14 Aug 20
Dejlig naturoplevelse på turen Uggerby-stranden. Utrolig smuk landskab. Nem at sejle medstrøms i konstant dog rolig strømmende Uggerby å. Denne korteste tur tog knap halvanden time.
René NielsenRené Nielsen
19:56 10 Jun 19
Super service fine forhold.Fedt man kun behøver sejle den ene vej og kan låne cykel tilbage til bilen.Vi siger tak 👍🏻
js_loader