Bindslev - Uggerby

Hvis man vil gå på opdagelse i det skønne Bindslev og Bindslev Gl. Elværk og derefter sejle kano til Uggerby eller stranden er Bindslev det ideelle udgangspunkt for en 2,5 times kano(n)oplevelse, der fører èn igennem områder som ikke ses magen til andre steder i Danmark.

Bindslev, her er alt hvad en kano oplevelse kan byde på: skøn natur, vandfald, bålplads, overnatningsmuligheder i det fri, naturlegeplads, museum og kunst, samt andre fornødenheder til at gøre oplevelsen komplet. På turen til Bindslev sejles gennem Bindslev Rododendronpark, og oplevelsen kulminerer ved Bindslev Gl. Elværk, i omgivelser der næppe kan opleves andre steder i Danmark. Her skal kanoen tømmes og trækkes op over land, til den anden side af elværket for videre sejlads.

Medbragt mad kan nydes ved foden af danmarks største fisketrappe, med lyden af rislende vandfald. Er tiden til det, bør både elværkets udstilling og deres værter, kunstnerparret Lautrup, besøges.

Billeder fra Bindslev kan du finde ved at klikke her.

Ved start fra Bindslev findes isætningsstedet på den sydlige (venstre) side af Bindslev Gl. Elværk, over gangbroen på forsiden af bygningen. Herunder ses indkørslen til området fra Sdr. Bindslevvej. Find vej ved at klikke her

Se Ruter og Tider her

Uggerby Kanofart
Skagen landevej 849
Uggerby
9800 Hjørring
 
Tlf: +45 98 97 53 04
Tlf: +45 24 26 32 04
 
Åbningstider:
 
Find vej: