BILLIG KANOUDLEJNING HOS UGGERBY-KANOFART NORDJYLLAND

-Kom og få en sjov og underholdene dag på Uggerby Å

De fleste kender den smukke og alsidige natur, som Nordjylland byder på. Med en kanotur på en af Nordjyllands åer kan du opleve den nordjyske natur på en helt ny måde. Og der behøves ikke være så langt fra tanke til handling. Hos Uggerby Kanofart kan man nemlig leje kanoer og få en unik oplevelse på vandet ved Uggerby Å, uden at tænke på, at fragte båden frem og tilbage. Uggerby Kanofart sørger for transporten af kanoen, og så skal I kun tænke på at padle.

Sikkerheden er der også styr på. Inden man i kano bliver sendt ud på vandet, bliver man rådgivet om ruter og om, hvordan man håndterer en kano. En redningsvest bliver også udleveret, så I trygt kan padle ud i naturen. Der er altså masser af muligheder for både øvede og nybegyndere, ligesom børn også sagtens kan være aktivt med på en kanotur.

Man kan tilbagelægge lange ruter, der tager flere dage, mens man også kan sejle på kortere ture, der tager en time eller to, og man kan tage på en dagstur.

Mulighederne er mange, og undervejs kan man stoppe op og nyde madpakken langs bredden, ligesom man også kan overnatte i telt langs åen.

På Uggerby Å finder man et varierende landskab med marker, skov, eng og strand. Man kommer helt tæt på dyr og planter, og ofte er det eneste, der larmer, fuglenes kvidren og insekternes summen.

En kanotur er en afstressende og social måde at tilbringe en eller flere feriedage sammen med familien eller vennerne, og alle kan være med. Det kunne også være I manglede en sjov aktivitet til en polterabend i Nordjylland

Så tag familien og vennerne under armen og få en god og sjov oplevelse på vandet!

kano på Uggerby Å -Vi kan være behjælpelige med mange forskellige ideer til kanotur. Se nedenståede eksempler.

Pak madkurven og tag familien og vennerne med på en sejltur på Uggerby Å. En kanotur på den nordjyske å giver unikke muligheder for at opleve naturen på tætteste hold, imens I nyder hinandens selskab. Dette er blot en af de forskellige ideer til kanotur vi kan være behjælpelige med, se resten af listen for yderligere ideer. 

På Uggerby Å er der masser af muligheder for varierede ture. Man kan tage på en kort tur, der varer et par timer. Men man kan også tage på en længere tur og bruge en hel dag på åen. Undervejs kan man sejle ind til bredden og nyde en frokost på land. Og der er også mulighed for en miniferie på vandet. Ideer er der nok af til en spændende kanotur. 

Den længste tur på Uggerby Å er nemlig 47 kilometer lang og snor sig i Vendsyssels smukke natur fra Ilbro til Uggerby. Det tager elleve timer at sejle turen, så den kan ideelt deles op over to dage, og undervejs kan man overnatte i telt. Sejlturen kan dog også klares på en dag.

Den lange tur kan også halveres, eller man kan vælge en mindre del af ruten, der tager omkring et par timer, ligesom det også er muligt at leje kanoer på timebasis og blot sejle en kort tur på åen.

Kanoerne udleveres ved seks forskellige destinationer langs åen og skal som udgangspunkt returneres ved Uggerby. Opstarten rykker tættere på Uggerby, jo kortere en tur man ønsker. Men det meste er muligt hos Uggerby Kanofart, og man kan også sammensætte sin egen rute.

Alle kan være med, så det er bare om at komme afsted og nyde naturen og godt selskab på en kanotur.

Se Ruter og Tider her

Uggerby Kanofart
Skagen landevej 849
Uggerby
9800 Hjørring
 
Tlf: +45 98 97 53 04
Tlf: +45 24 26 32 04
 
Åbningstider:
 
Find vej: