FIRMAARRANGEMENT

Står du og skal til at lave et firmaarrangement i Jylland, og mangler du idéer til, hvad arrangementet skal indeholde? Så har vi et forslag til et sjov firmaarrangement Jylland…

Det kan nogle gange være svært at skulle finde på nye idéer til årlige firmaarrangementer, så de varierer fra år til år. Mange er tilbøjelige til at genbruge tidligere idéer, som måske har været en succes eller som medarbejdere har givet udtryk for, at de synes om. Men i mange tilfælde ønsker medarbejdere også variation i firmaarrangementerne, da der kan være personer, som ikke bryder sig om eller er interesseret i disse tilbagevendende arrangementer.

En god idé til et hyggeligt og socialt firmaarrangement i Jylland, er en kanotur på Uggerby Å. Det er en aktivitet, som de fleste vil kunne have en hyggelig oplevelse ud af og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for at medbringe børn og ægtefælle.

Mange børn elsker at sejle i kano, og en kanotur for hele familien og i selskab med andre familier og kollegaer gør således dagen til en social oplevelse, som vil bringe jer alle sammen tættere på hinanden.

I forbindelse med kanoturen kan I f.eks. medbringe madpakker eller arrangere at holde pause på et bestemt sted på ruten, hvor I sammen kan spise middagsmad og holde et hvil. Mens I får middagsmad, kan I jo dele jeres oplevelser på åen med hinanden og på den måde have en social og sjov oplevelse sammen i det jyske.

Hos Uggerby Kanofart har I mulighed for at afholde firmaarrangementet både som endags- eller todages kanosejlads.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se Ruter og Tider her

Uggerby Kanofart
Skagen landevej 849
Uggerby
9800 Hjørring
 
Tlf: +45 98 97 53 04
Tlf: +45 24 26 32 04
 
Åbningstider:
 
Find vej: