POLTERABEND

En polterabend i Nordjylland behøver ikke altid at indeholde vilde aktiviteter såsom bungeejumping, paintball eller letpåklædte damer. Der er også mange, der foretrækker at have en hyggelig dag i selskab med venner og familie uden at der behøver at være en masse action. Hos Uggerby Kanofart tilbyder vi muligheden at holde en sjov og anderledes polterabend for den kommende brud eller gom. En polterabend i Nordjylland er den perfekte mulighed for at slappe af i rolige og hyggelige omgivelser og ”nyde freden og friheden” inden ægteskabet står for døren.

Kanoturen vil foregå på Uggerby Å, som byder på en række naturrige oplevelser for både gommen/bruden og for de venner og familie, som deltager i polterabenden. Sejlturen kan I selv bestemme, hvor lang tid I ønsker, at den skal vare. Det kan være alt fra 1 ½ time til en heldags kanotur på 11 timer. På den måde kan I selv bestemme, hvor meget af polterabend der skal foregå på åen.

Hvis I vælger at afholde en polterabend i Nordjylland som et heldagsarrangement, kan I eksempelvis lave stop bestemte steder på ruten, hvor I kan holde pause og lave lidt andet polterabend-sjov med gommen/bruden. Samtidig bliver de øvrige deltagere også involveret i polterabenden og kan bidrage til at gøre dagen endnu mere social og uforglemmelig. Hvis du bor i Jylland, har du derfor mulighed for at tage på polterabend i Nordjylland og give bruden eller gommen en behagelig og idyllisk oplevelse, som han eller hun vil sætte pris på.

Se Ruter og Tider her

Uggerby Kanofart
Skagen landevej 849
Uggerby
9800 Hjørring
 
Tlf: +45 98 97 53 04
Tlf: +45 24 26 32 04
 
Åbningstider:
 
Find vej: