BINDSLEV - UGGERBY

Hvis man vil gå på opdagelse i det skønne Bindslev og Bindslev Gl. Elværk og derefter sejle kano til Uggerby eller stranden er Bindslev det ideelle udgangspunkt for en kano(n) oplevelse, der fører èn igennem områder som ikke ses magen til andre steder i Danmark.

Bindslev, her er alt hvad en kano oplevelse kan byde på: skøn natur, bålplads, overnatningsmuligheder i det fri, naturlegeplads, museum og kunst, samt andre fornødenheder til at gøre oplevelsen komplet. Er tiden til det, bør både elværkets udstilling og deres værter, kunstnerparret Lautrup besøges inden man sejler til Uggerby som tager ca 2,5 timer. I Uggerby er det oplagt at stoppe turen eller blot at nyde en tiltrængt pause inden man igen fortsætter turen til stranden + 1,5 timer. I Uggerby er der rig mulighed for at benytte madpakkehuset og de opstillede griller eller evt at nyde en pølse eller is fra kiosken.

Shelterne er nu flyttet tilbage på pladsen ved det gamle elværket hvor de oprindelig har stået. Den gamle bro er sat op igen og kan fint benyttes indtil den nye bro kommer.

Så nu vil det igen være muligt at komme fra p-pladsen, legepladsen og shelterspladsen og over til det gamle elværk hvor toiletterne findes. 

Kontakt os evt for yderlig information eller følg os på vores Facebook

FACILITETER I BINDSLEV

INFORMATION

Her er der mulighed for at få information om området.

AFFALD

Her er der mulighed for at henkaste sit affald i en skraldespand el. container.

TOILET

Her er der toiletfaciliteter for både mænd og kvinder.

SHELTERPLADS

Her er der mulighed for overnatning i shelter og telt

RINDENDE VAND

Her er der mulighed for rindende vand.

LEGEPLADS

Her er der legefaciliteter til børn.

MUSEUM

Her er der mulighed for at besøge museum.

Alle kanoer SKAL stoppe og trækkes fra hovedforløbet over i kanalen for videre sejlads til det gamle elværk. HVIS SPÆRINGEN FORCERES VIL I BLIVE STILLET TIL ANSVAR FOR EVT. SKADER PÅ MATRIELLET OG FOR EVT BJÆRGNING AF KANOERNE