TIL ENHVER LEJLIGHED

Skal dagen være helt speciel. leder du efter den helt unikke oplevelse til dit arrangement? Så står vi klar i Uggerby.

FIRMAARRANGEMENT

Står du og skal til at lave et firmaarrangement i Jylland, og mangler du idéer til, hvad arrangementet skal indeholde? Så har vi et forslag til et sjov firmaarrangement Jylland…

Det kan nogle gange være svært at skulle finde på nye idéer til årlige firmaarrangementer, så de varierer fra år til år. Mange er tilbøjelige til at genbruge tidligere idéer, som måske har været en succes eller som medarbejdere har givet udtryk for, at de synes om. Men i mange tilfælde ønsker medarbejdere også variation i firmaarrangementerne, da der kan være personer, som ikke bryder sig om eller er interesseret i disse tilbagevendende arrangementer.

En god idé til et hyggeligt og socialt firmaarrangement i Jylland, er en kanotur på Uggerby Å. Det er en aktivitet, som de fleste vil kunne have en hyggelig oplevelse ud af og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for at medbringe børn og ægtefælle.

Mange børn elsker at sejle i kano, og en kanotur for hele familien og i selskab med andre familier og kollegaer gør således dagen til en social oplevelse, som vil bringe jer alle sammen tættere på hinanden.

I forbindelse med kanoturen kan I f.eks. medbringe madpakker eller arrangere at holde pause på et bestemt sted på ruten, hvor I sammen kan spise middagsmad og holde et hvil. Mens I får middagsmad, kan I jo dele jeres oplevelser på åen med hinanden og på den måde have en social og sjov oplevelse sammen i det jyske.

Hos Uggerby Kanofart har I mulighed for at afholde firmaarrangementet både som endags- eller todages kanosejlads.

POLTERABEND

En polterabend i Nordjylland behøver ikke altid at indeholde vilde aktiviteter såsom bungeejumping, paintball eller letpåklædte damer. Der er også mange, der foretrækker at have en hyggelig dag i selskab med venner og familie uden at der behøver at være en masse action. Hos Uggerby Kanofart tilbyder vi muligheden at holde en sjov og anderledes polterabend for den kommende brud eller gom. En polterabend i Nordjylland er den perfekte mulighed for at slappe af i rolige og hyggelige omgivelser og ”nyde freden og friheden” inden ægteskabet står for døren.

Kanoturen vil foregå på Uggerby Å, som byder på en række naturrige oplevelser for både gommen/bruden og for de venner og familie, som deltager i polterabenden. Sejlturen kan I selv bestemme, hvor lang tid I ønsker, at den skal vare. Det kan være alt fra 1 ½ time til en heldags kanotur på 11 timer. På den måde kan I selv bestemme, hvor meget af polterabend der skal foregå på åen.
Hvis I vælger at afholde en polterabend i Nordjylland som et heldagsarrangement, kan I eksempelvis lave stop bestemte steder på ruten, hvor I kan holde pause og lave lidt andet polterabend-sjov med gommen/bruden. Samtidig bliver de øvrige deltagere også involveret i polterabenden og kan bidrage til at gøre dagen endnu mere social og uforglemmelig. Hvis du bor i Jylland, har du derfor mulighed for at tage på polterabend i Nordjylland og give bruden eller gommen en behagelig og idyllisk oplevelse, som han eller hun vil sætte pris på.

ELLER NOGET HELT ANDET?

Det er altid sjovt at gøre dagen til en der huskes. Kun fantasien sætter grænser. Jubilæum, sølvbryllup, fødselsdag, svendegilde, genforening eller afslutning, andledningerne er mange og bliver helt unikke.