VORES
GÆSTER

Herunder kan du læse nogle af vores gæsters oplevelser, når de har lejet kano ved Uggerby kanofart.

METTE OG KAREN PÅ TUR

NOGET OM AT VÆRE HELDIG

I forbindelse med seneste blogindlæg Hvordan får man en fisk til at grine gik det op for os, hvor længe siden det er vi sidst har været på kanotur. Det besluttede vi straks at gøre noget ved, så maj måneds microadventure blev en kanotur på Uggerby å, med efterfølgende vandring og overnatning i Uggerby klitplantage.

Kanoen blev lejet ved Uggerby kanofart . Ud fra de gode beskrivelser på kanofartens hjemmeside havde vi fundet frem til, at strækningen fra Bindslev til Uggerby ås udløb ville passe fint til en eftermiddag. Kanoture (og andre ture) fra punkt A til B udgør altid en logistisk udfordring, og på denne tur valgte vi at møde denne udfordring med et mix af transportformer. Meget bekvemt passerer Nordsøstien Uggerby å ganske tæt ved udløbet, og det var derfor oplagt at hoppe fra kanoen over i vandrestøvlerne og gå til Hirtshals, hvor vi kunne tage lokaltoget til Hjørring. Hvor vi netop skulle til møde den næste formiddag.

Læs mere HER

KANOTUR PÅ UGGERBY Å MED BØRN

“VORES BEDSTE KANOTUR TIL DATO

En kanotur på Uggerby Å tager dig langt væk fra storbyens støj. Åen er familievenlig, og du slipper for den tætte trafik, der kendetegner de mere kendte danske kano-åer. Uggerby Å i Nordjylland er et godt valg for dig, der vil på kanotur i naturskønne omgivelser, og som foretrækker roen og storslåede natur- og friluftsoplevelser.

Læs mere HER